donderdag 20 februari 2014

Karen Damen over poseren voor showbizzkalender

Volgend jaar zal Karen Damen op de showbizzkalender staan. De opnames zijn op 26, 27 en 28 augustus vanaf 17.00 uur op het strand van Knokke-Heist (België), de kalender, waarvan er 20.000 exemplaten zullen verschijnen en elk 22 euro gaat kosten zal 12 november gepresenteerd worden in het Casino van Knokke (België).

“Oh neen, dààr doe ik niet aan mee”, zei Karen Damen (29) toen Henk Van Cauwenbergh haar opbelde voor de Showbizzkalender. “Ik ben geen super sexy babe. Daar heb ik het lijf niet voor.”

Na een babbel met haar vriendinnen Kristel Verbeke en Kathleen Aerts besloot ze het te doen, zodat we Karen straks voor het eerst als ‘echte vrouw’ naar buiten zien treden en eens niet als het rode meisje van K3 met de twee staartjes, het gele rokje en de tandpastasmile.

“Toen me duidelijk werd dat Henk Van Cauwenbergh geen erotische naakt babe-foto’s wilde maken, maar eerder artistieke, kunstzinnige zwart-wit foto’s, heb ik toegezegd”, zegt Karen, die momenteel voor de nieuwe K3-show De Wereld Rond in Den Haag zit.

Hoewel Karen Damen voor de serie Huis Anubis subtiel in een naakt scene te zien was onder een douche, en zeker niet preuts is, zijn er vooraf toch duidelijke afspraken gemaakt hoe bloot de fotoshoot zou worden. “Wat ik sowieso nooit zou doen, is naakt gaan. Zelfs in mijn ondergoed, of in mijn bikini of badpak zou ik me niet laten fotograferen.

Hoe meer een vrouw aan heeft, hoe aantrekkelijker ze is. Dat zeggen ze zo toch, hè? Let op: ik heb er geen problemen mee om mijn benen te tonen, ik draag voor K3 altijd korte rokjes en laat mijn blote buik vaak zien, maar net daarom zou ik nu eens iets totaal anders willen doen.”

Het is ook de eerste keer dat Karen los van de andere meisjes en een opdracht zal vervullen. “Als kinderen de kalender zien, zullen ze daar niet van wakker liggen. De persoon die op de kalender staat, is Karen Damen en het meisje met de twee staartjes is Karen van K3. Want ja, er is een verschil tussen die twee.”

Dé uitdaging van fotograaf Henk is Karen als vrouw te tonen, en niet langer als meisje. “Dat zal moeilijk worden. Ik ben geen vrouw en zal dat ook nooit worden. Ik zal me altijd een meisje blijven voelen. Tja, binnen K3 zie ik er ook zo jong uit. Ik ben ook niet het type dat thuis een jurkje zal dragen of op hoge hakken loopt. Oh help, neen. (lacht)

Héél af en toe kleed ik mij sexy op, als ik uit eten of naar een feestje ga. Dat is eens leuk. Ik krijg dan ook complimentjes.”

Na lang nadenken, vindt Karen Damen één van haar troeven. “Mijn ogen. Ik heb redelijk grote ogen.” De uiterlijkheden op sommen waar ze minder tevreden over is, gaat haar beter af. “Oh, ik heb absoluut niet de ideale maten. Mijn neus is te lang. Mijn lippen zijn te dun. Mijn borsten zijn wel ok.

Hoe groot het cliché ook is, schoonheid zit vanbinnen.” Na mijn vraag of ze komende maand ter voorbereiding voor de fotoshoot gat diëten en honderd buikspieroefeningen per dag gaat doen, schiet Karen Damen luid in de lach. “Absoluut niet. Ik heb eerder zin om mij nog eens goed vol te proppen. (lacht) Neen, niet waar. Ik zorg dat ik dagelijks mijn portie fruit binnen heb en hier in Nederland hebben we onze eigen kok mee. Wat dat betreft, worden wij hier goed gesoigneerd.”

zondag 9 februari 2014

Oud K3 collega van Karen Damen Kathleen Aerts bevallen van zoontje


Kathleen Aerts, ooit nog de blonde oud collega van Karen Damen en K3, is woensdag mama geworden.

Groot nieuws ten huize van Kathleen Aerts, op woensdag 26 januari is Kathleen de trotse mama geworden van een flinke zoon.
Lewis Van Hoof, mama en papa stellen het bijzonder goed en gaan nu met volle teugen genieten van de kleine spruit.
Heel de familie Aerts en Van Hoof is in feeststemming. Kathleen Aerts trouwde in juni van vorig jaar met Steven, duidelijk de liefde van haar leven.

Kathleen Aerts, 'de ex blonde van K3', is mama geworden van een flinke, gezonde zoon. Het jongetje kreeg de naam Lewis.

Kathleen stapte in maart 2009 na tien jaar uit de Vlaamse succesgroep K3 van Karen Damen en Kristel Verbeke. Na een realityreeks werd een (blonde) vervangster gevonden in het Nederlandse Josje Huisman.

Ondertussen kwam Kathleen Aerts haar droomman tegen, politieagent Steven Van Hoof. De twee stapten vorig jaar in juni in het huwelijksbootje, Kathleen was toen al zwanger.

Het eerste kind van de 32-jarige zangeres en haar man Steven kwam woensdag ter wereld. Het jongetje kreeg de naam Lewis. Moeder en kind maken het goed.

Politieagent Steven van Hoof en Kathleen trouwden in juni. Ze stond toen zwanger voor het altaar.

De voormalige K3-zangeres kon niet wachten tot haar kindje geboren zou worden. "Negen maanden hebben nog nooit zo lang geduurd", zei ze in november.

Kathleen Aerts heeft er dus een nieuwe baan bij. De ex K3-zangeres, K3 bestaat nu uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman is afgelopen woensdag voor het eerst moeder geworden.

Zoontje Lewis kwam op 26 januari ter wereld. De baby woog bij geboorte 3400 gram en is 48 centimeter lang.

Vader is de echtgenoot van de zangeres, politieman Steven van Hoof. Moeder en kind maken het goed, vertelt een woordvoerder van het Vlaamse productiehuis De Tondeldoos. "Kathleen ligt op dit moment nog in het ziekenhuis zoals gebruikelijk is in België. Over een paar dagen mogen zij en de kleine lekker naar huis."

Kathleen wist al langer dat ze zwanger was van een jongetje. "Al zal ik pas echt zeker zijn als ik eind januari mijn baby in mijn armen kan houden", zo grapte ze eerder. Eerder werden haar ex collega van K3, Karen Damen en Kristel Verbeke, al moeder.

donderdag 6 februari 2014

Nieuwe single 'MaMaSé!' van Karen Damen met K3 en nieuwe K Josje Huisman platina!


K3 heeft met de nieuwe single 'MaMaSé!' een platina single gescoord. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland deze status bereikt. Het nummer staat ook hoog in de hitlijsten, op nummer 2 in de Mega Top 50.

Volgens het productiebedrijf van de drie dames werden er meer dan twintigduizend exemplaren van 'MaMaSé!' verkocht.

Karen Damen, Kristel Verbeke en het nieuwe K3 lid Josje Huisman kregen zaterdag in het Rotterdamse Ahoy de platina single uitgereikt, waarmee ze zeiden heel blij te zijn. Het lijkt er sterk op dat het vertrek van bandlid Kathleen Aerts geen invloed heeft op het succes van de groep. Josje kwam er nieuw bij, nadat overgebleven leden Karen Damen en Kristel Verbeke via een televisieprogramma op zoek gingen naar een nieuwe 'vriendin'.

Het is de eerste keer dat K3 in Nederland een platina single scoort.

Binnen anderhalve week werden er meer dan twintigduizend exemplaren van 'MaMaSé!' verkocht, het productiebedrijf achter het vrolijke drietal Studio 100 zondag.

Karen Damen, Kristel Verbeke en het nieuwe lid Josje Huisman kregen zaterdag in het Rotterdamse Ahoy de platina single uitgereikt. Het trio vindt het huidige succes heel bijzonder. "Dat we in deze tijden zoveel singles en showtickets mogen verkopen, geeft voor ons aan dat de fans de nieuwe K3 formatie met open armen hebben ontvangen", laten ze weten.

Eind maart besloot Kathleen Aerts na tien jaar uit het Belgische meidentrio te stappen. Begin oktober werd de 23-jarige Josje Huisman uitgeroepen tot de nieuwe Kathleen. De Meppelse kwam als winnaar uit de bus van het televisieprogramma K2 zoekt K3.

zaterdag 1 februari 2014

Karen Damen en haar K3 vriendinnen starten eigen sitcom Hallo K3!


Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke starten eigen sitcom Hallo K3!

De meiden van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, zijn vanaf zaterdag te zien in de nieuwe comedyserie Hallo K3! In de dertiendelige serie tonen de populaire zangeressen wat er bij bekendheid komt kijken en hoe ze dit proberen te combineren met een normaal leven.

De K3 sitcom is bedoeld voor het hele gezin. De Vlaamse Karen Damen en Kristel Verbeke wonen samen in een appartement, met de Nederlandse Josje Huisman in het appartement aan de overkant van de gang.

Onder hen woont Bas, gespeeld door Winston Post uit Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg Naar Morgen, waar ze allemaal stiekem een oogje op hebben.

Metta Gramberg heeft een rol als de uitbaatster van de koffiebar weten te bemachtigen. De actrice uit Goudkust en Zeg 'ns Aaa vervult in de serie een moederrol voor de meiden van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke. De Vlaamse acteur Jacques Vermeire speelt de behulpzame buurman Marcel.

Hallo K3! wordt vanaf 2 april om 19.00 uur uitgezonden op Nederland 3. De meiden hadden eerder een kinderprogramma bij de TROS, waarin ze kinderen en volwassenen ontvingen die hen op de een of andere manier opvielen.

K3 in eigen sitcom op de buis

De meisjes van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, zijn vanaf zaterdag bij de TROS te zien in de comedyserie Hallo K3! In de dertiendelige serie tonen de zangeressen wat er bij bekendheid komt kijken en hoe ze dit proberen te combineren met een normaal leven buiten de media.

HALLO K3! IS DE NIEUWE SITCOM ROND KAREN DAMEN, KRISTEL VERBEKE EN JOSJE HUISMAN

Zaterdag 2 april start HALLO K3!, een nieuwe sitcom rond de meiden van K3. In de 13-delige serie laten Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke zich van een heel andere kant zien dan alleen de populaire zangeressen.

De meiden laten zien hoe lastig het is om de balans te vinden tussen een normaal leven en dat van een superster. Dit zorgt voor hilarische situaties die zowel herkenbaar als bizar zijn.

‘Hallo K3!’ met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke wordt vanaf 2 april om 19.00 uur uitgezonden op Nederland 3. Allemaal kijken hoor!